Verhuizen

Verhuizen heeft vaak grote gevolgen voor je financiële situatie. Ook wanneer je op jezelf gaat wonen wil je een goed overzicht van je financiën hebben en is het belangrijk om te weten waar je recht op hebt.

Heb je een vraag over geld of wil je inzicht in jouw financiële situatie? Maak dan gelijk een afspraak op één van onze locaties.

Maak een afspraak

 • Huurtoeslag

  Mogelijk heb je recht op huurtoeslag. Dit is een bijdrage van de overheid bij het betalen van de huur. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je kunt huurtoeslag aanvragen via Mijn Toeslagen van de Belastingdienst.

 • Een kamer zoeken

  Studeren en op kamers gaan? Er zijn verschillende manieren om aan een kamer te komen. Lees meer over studeren op de site van Den Haag.

 • Een eigen huis

  Koop je een huis? Dan mag je de rente die je betaalt over de hypotheekschuld aftrekken van je inkomen. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Op wegwijs.nl lees je meer over wat de hypotheekrente inhoudt en wat dit voor je betekent.

 • Kiezen energieleverancier

  Het kiezen van de energieleverancier met de voor jou meest gunstige tarieven kan je veel geld besparen. Kijk eens op de site van Independer welke energieleverancier voor jou het goedkoopst uitvalt.

Bel ons voor een afspraak via: 070 353 61 88 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 16:30).