Overlijden

Hoe ziet je testament eruit? Ben je verzekerd voor de kosten van een uitvaart? Wie bij zijn leven nadenk over al deze belangrijke zaken, maakt het voor zijn of haar nabestaanden vaak een stuk makkelijker.

Heb je een vraag over geld of wil je inzicht in jouw financiële situatie? Maak dan gelijk een afspraak op één van onze locaties.

Maak een afspraak

 • Testament

  In je testament leg je vast wie je erfgenamen zijn en wat er na je overlijden moet gebeuren. Dat doe je samen met een notaris. Meer over de erfenis kun je lezen op de site van Nibud en Wijzer in Geldzaken. Meer weten over het opstellen van een testament? Kijk dan op de site www.notaris.nl

 • Toeslagen

  Het kan zijn dat het recht op toeslagen van nabestaanden verandert. Denk bijvoorbeeld aan huurtoeslag. Op de site van de Belastingdienst kun je een proefberekening maken.

 • Erfenis en schulden

  Soms blijken er na het overlijden van een dierbare schulden te zijn. Deze maken onderdeel uit van de erfenis. Een erfenis aanvaarden is niet verplicht. Aanvaard je de erfenis, dan neem je ook de schulden over. Er zijn verschillende opties om een erfenis te aanvaarden of te verwerpen. Kijk voor meer info op de site van Erfwijzer.

 • Nabestaandenuitkering Anw

  Nabestaanden hebben mogelijk recht op een nabestaandenuitkering van de overheid. Lees meer over de Anw op de site van de SVB..

 • Administratie

  Na het overlijden van je partner moet je veel zaken zelf gaan doen. Bijvoorbeeld de administratie. Misschien kunnen familieleden of vrienden daarbij helpen. Ook zijn er organisaties die hierbij kunnen helpen, zoals het Rode Kruis.

Bel ons voor een afspraak via: 070 353 61 88 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 16:30).